• T: 0523 24 23 06
  • M: 06 105 328 26
  • info@studiohealthandbeauty.nl
  • Ma - Din - Don - Vrij Geopend

Derma-Oxy

DermaOxy is een zuurstof-therapie waarmee de huid verstevigd wordt en waarbij aanwezige rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Het is een natuurlijk proces binnen het ouder worden. De huid herstelt zich minder snel, er ontstaan rimpels en fijne lijntjes, de huid wordt droger en de huid verliest zijn elasticiteit. Door invloeden van binnen en buitenaf kan de huid veel te verduren krijgen. DermaOxy zuurstof-therapie is in te zetten bij rimpels en fijne lijntjes, huidverslapping, slechte doorbloeding en bij een vermoeide, droge, vale en onzuivere huid.

DermaOxy zuurstof-therapie brengt de huid op een natuurlijke manier weer in balans. Hyaluronzuur, peptide complexen, antioxidanten en vetzuren zijn de belangrijkste werkzame stoffen in DermaOxy. Deze stoffen zorgen voor een natuurlijke prikkel van  de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Collageen verstevigt de huid en vermindert aanwezige, zichtbare, rimpels. Zonder chirurgische ingrepen of injecties is de huid te verbeteren doormiddel van DermaOxy zuurstof therapie.

De huid zal voor de behandeling gereinigd worden door middel van een scrub op natuurlijke basis.

Vervolgens wordt het speciale DermaOxy serum, met 91% pure zuurstof, over de huid verspreid. Dit serum wordt aansluitend, al masserend met de speciale massage-pen, diep in de huid gebracht.

De behandeling voelt fris en ontspannend aan waarna direct resultaat zichtbaar is! Het resultaat van één losse behandeling houdt ook zeker één tot twee weken aan. Dit is ideaal voor een speciale gelegenheid. Om tot een blijvend resultaat te komen is het wenselijk deze DermaOxy behandeling eens in de zes weken te herhalen. Het herhalen zorgt voor het op peil houden van het gehalte hyaluronzuur, antioxidanten, vetzuren en peptides. DermaOxy biedt tevens een volledig verzorgingspakket met ondersteunende crèmes voor tussen de behandelingen door.

Na de DermaOxy zuurstof-therapie ziet de huid er frisser uit, ook voelt de huid strakker. Door het zuiveren van de huid wordt acne rustiger en verminderen de klachten van psoriasis aanzienlijk. Tevens wordt het oogopslag direct groter door het verminderen van overhangende oogleden en evengoed staan de wenkbrauwen hoger na de behandeling.

De DermaOxy behandeling kan, voor een intensievere behandeling, ook gecombineerd worden met micro needling en/of diamantbrasie.

Ontwikkeld door SchröderIT