.:: Studio Health & Beauty ::.
.:: Studio Health & Beauty ::.
.:: Studio Health & Beauty ::.
  Korte behandelingen
  Gezichtsbehandelingen
  Huidverbetering Green Peel
  DermaOxy behandeling
IPL-behandelingen
  Voetverzorging
Visagie
Permanente make-up
Gezondheidsprogramma

Behandelingen

KORTE BEHANDELINGEN:

- epileren wenkbrauwen
- harsen: bovenlip, kin, wangen, hals, onderbenen, gehele benen, bikinilijn, oksels, rug, borst
- verven wimpers en/of wenkbrauwen
- elektrisch ontharen: wordt sinds de komst van IPL-/laserapparatuur vooral nog toegepast voor het permanent verwijderen van witte,grijze en blonde haren.
- verwijderen van steelwratjes/fibromen dmv diathermie verwijderen van ontsierende wratjes die veel in hals-,decolleté-,en okselgebied voorkomen.
- airbrush-tanning: veilige manier om in 10 min. mooi zomerbruin te worden! Het is aan te raden om van tevoren thuis uw huid goed te scrubben en loszittende kleding te dragen meteen na de behandeling. In de salon wordt dmv airbrush-techniek de zelfbruinende lotion fijn verneveld, waardoor een mooi egaal effect ontstaat. De tanning-lotion heeft 6 uur nodig om optimaal in te werken, daarna blijft het effect ong. 10 dagen zichtbaar, dit kunt u onderhouden door uw huid goed te verzorgen met bodylotion of zelfbruinende crème.
- huidscan: Wie zou geen mooie probleemloze huid willen hebben met een frisse uitstraling? Onze huid is een afspiegeling van ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Een huidscan met passende huidverzorging biedt u een unieke methode en fantastische resultaten voor een optimale huidconditie. Uw huid is uniek en verdient de beste zorg!
De meest gestelde vragen:
• Welk product is het meest geschikt voor mijn huid?
• Krijg ik echt wat ik waard ben voor mijn geld?
• Hoe weet ik of ik nu de juiste huidverzorgingsproducten gebruik?
• Hoe weet ik tijdig welke producten ik nodig heb bij verandering?
• Hoe kan ik dit zelf waarnemen?

Voor meer informatie > www.kenjehuid.eu

GEZICHTSBEHANDELINGEN M/V

Korte gezichtsbehandeling;
- reiniging met milk &lotion aangepast aan huidtype
- dieptereiniging met scrub, peeling of lysing, afhankelijk van huidtype
- verwijderen van meeëters en gerstekorrels
- verzorgend gezichtsmasker, aangepast aan huidconditie
- aanbrengen dag-/nachtcrème

Duur: +/-30 min.

Volledige gezichtsbehandeling;
- reiniging….
- epileren wenkbrauwen
- dieptereiniging……
- verwijderen meeëters….
- uitgebreide gezichts-, nek- en decolletemassage
- gezichtsmasker…
- dagcrème
- lichte dagmake-up
Duur: +/-60 min.
Eventueel uit te breiden met harsen en/of W&W verven.

HUIDVERBETERING

Hiervoor wordt de GreenPeel ingezet van Dr. Christine Schrammek. Deze kruidenpeeling kan op uiteenlopende huidproblemen ingezet worden met een verscheidenheid aan behandelingen. Het voordeel van deze behandelingen is dat deze zowel aan de oppervlakte als in de onderhuid actief zijn, bv. microdermabrasie en fruitzuurbehandelingen, die alleen aan de oppervlakte werkzaam zijn.

De GreenPeel kruidenpeelingkuur, is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio, stelde deze methode op punt voor het behandelen van:
- vale huid
- acné
- grote poriën
- vroegtijdig verouderde huid
- rimpels
- littekens
- pigmentvlekken
- zwangerschapsstriemen
- cellulitis
- elasticiteitsverlies van buik, bovenarmen en dijen

GREEN PEEL BEHANDELINGEN

• Green Peel Fresh Up (Illuminate your skin)
Zachte GREEN PEEL® behandeling voor een pre-aging effect, bij elasticiteitsverlies, vitaliseert de cellen.

• Green Peel Energy (incl. ampullen kuur 7 dagen)
GREEN PEEL® energieboost voor de huid die nood heeft aan regeneratie, activeert de bloedcirculatie en het metabolisme met een natuurlijke huidverbetering als resultaat.

• Green Peel Classic
Een nieuwe huid in 5 dagen - de huidpeeling met intensieve effecten, afhankelijk van de individuele aanpak en huidtype begint de huid te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling.

Klik hier voor meer informatie over GreenPeel >

Tijdsduur varieert tussen 45 en 60 min. afhankelijk van behandeling.

DermaOxy behandeling; naar boven >

Pak rimpels effectief aan
· Verbeter de verouderde, vale of doffe huid!
· Zonder chirurgie!

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping.
Met DermaOxy Zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.
Behandeling dermaOxy bij Health & Beauty

De behandeling
De huid wordt zorgvuldig gereinigd. Met een peeling worden de dode huidcellen verwijderd. Met de dermaOXY een machine die 90% geconcentreerde zuurstof produceert zal de behandeling plaatsvinden. Er wordt met een airbrush een speciaal ontwikkeld serum op het gezicht aangebracht. Vervolgens wordt er 2 tot 3 keer zuurstof over de huid ‘geairbrushd’. De zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aangebracht wordt. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet u al een opmerkelijk verschil!

Effecten van DermaOxy Zuurstoftherapie
· Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder
· De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
· De vochtbalans in de huid wordt hersteld
· De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer
· De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

Behandelingskuur klein
6 DermaOXY behandelingen incl. reiniging en peeling
1 nachtcrème
1 oogcrème

Behandelingskuur groot
6 DermaOXY behandelingen incl. reiniging en peeling
1 nachtcrème
1 oogcrème
1 dagcrème
1 hydracrème

DermaOXY Jaar kuur
1 Behandelingskuur groot
8 DermaOxy behandelingen incl. reiniging en peeling
1 nachtcrème
1 oogcrème
1 dagcrème
1 hydracrème

DermaOXY behandeling incl. reiniging en peeling
Dermal rolling, tijdens DermaOXY kuur


MEDCOS IPL-BEHANDELINGEN

Wie kent het niet? Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend en tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos,veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de Medcos IPL methode!

Met de technische hoogwaardige MedCos® IPL (lichtflitsmethode) wordt in de haarfollikel de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd.

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over deze behandeling >

Prijzen v.a.€ 39,-


VOETVERZORGING

Volledige pedicurebehandeling
- knippen teennagels
- evt. dunner frezen nagelplaat
- verzorgen nagelriemen
- verwijderen eelt en likdoorns
- egaliseren ruwe plekken
- korte massage met voetcreme
evt. uit te breiden met lakken van teennagels in kleur/french pedicure

VOETREFLEXTHERAPIE
- volledige voetreflexzone-behandeling, waarbij alle zones behandeld worden voor een optimaal resultaat

VISAGIE

Dagmake-up
Zowel natuurlijke als trendy make-up,evt uit te breiden met huidspannende ampul voor gegarandeerd de hele dag+avond een stralende make-up.

Bruidsmake-up
- proefmake-up
- huidspannende ampul
- make-up op trouwdag
indien agenda het toelaat, kan de make-up ook aan huis gedaan worden, vraag naar de mogelijkheden.

PERMANENTE MAKE-UP

Om de 6 weken is (meestal op zaterdag) de specialist van Team Estetica in de praktijk voor het vakkundig aanbrengen van permanente make-up.
Permanente make-up is een term die wordt gebruikt om het tatoeëren van kleurpigment in lichaamsgebieden te beschrijven zoals wenkbrauwen, eyeliners en lipliners, maar ook medische pigmentaties als littekencamouflage en tepelhofreconstructies vallen hier onder.

Wat is permanent make-up?

Permanent make-up is een revolutionaire methode waarbij hypoallergene minerale pigmenten door middel van een naald in de bovenste laag van de dermis wordt ingebracht. Het volledig computergestuurde pigmentatie-apparaat werkt tot op fracties van millimeters nauwkeurig. Zo wordt er een prachtig eindresultaat gegarandeerd.De naalden zijn voorzien van een membraam waardoor kruisbesmetting niet kan voorkomen. Bovendien wordt bij elke cli‰nt een nieuwe steriele naaldmodule gebruikt die na gebruik onmiddellijk wordt vernietigd.

Permanent make-up is een term die wordt gebruikt om het tatoe‰ren van kleurpigment in lichaamsgebieden te beschrijven zoals: wenkbrauwen, eyeliners en lipliners, maar ook medische pigmentaties als littekencamouflage en tepelhofreconstructies vallen hieronder.

Waarom permanent make-up?

Bepaalde omstandigheden kunnen er toe leiden dat er meer aandacht voor de verzorging noodzakelijk is. Vrouwen in de overgang, tijdens regenbuien en het sporten, emoties, bij brildragers en hooikoortspatienten. De perfecte oplossing is dan permanent make-up, exact in de juiste kleur en vorm. Kortom, er altijd goed uitzien!

Welke procedure houden wij aan?

We starten met een intake gesprek waarin o.a. medische indicaties, gezondheid en wensen aan de orde komen. Hierna volgt het tekenen van het pigmentatiegebied waarbij de client kan zien hoe het eindresultaat zal worden. Dan volgt de kleur- keuze. De juiste kleur is altijd voor iedereen aanwezig. Er wordt rekening gehouden met de natuurlijke huidkleur, haar- kleur en de kleur van de ogen. Bij het kiezen van de juiste kleur en vorm zal de specialist van Team Estetica helpen met het geven van adviezen.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

De eerste week zal het ingebrachte pigment aanmerkelijk donkerder zijn. Hierna neemt de kleur circa 40% aan intensiteit af. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van ongeveer 3 tot 5 weken het uiteindelijke resultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Over het algemeen blijven de ingebrachte pigmenten twee tot vier jaar zitten. Wel dient na ongeveer een jaar een zogeheten "touch up" uitgevoerd te worden om vervaging van de permanent make-up tegen te gaan.

De eerste dagen na de behandeling.

Ter plaatse van het behandelde gebied kan er een lichte zwelling of gevoeligheid optreden. Deze plekken kunnen gekoeld worden met koude compressen. Zwellingen ver- dwijnen echter weer binnen 48 uur. Doordat pigment in de huid wordt gebracht ontstaan er kleine korstjes die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mogen niet verwijderd worden maar zullen vanzelf loslaten. Het gepigmenteerde gebied dient 7 dagen vet gehouden te worden. Een zalf hiervoor wordt door de specialist meegegeven. Na de behandeling worden ook nazorginstructies meegegeven die voor een optimaal eindresul- taat goed in acht genomen dienen te worden. Alle normale activiteiten kunnen meestal binnen 24 uur hervat worden.

Team Estetica werkt volgens wettelijk vastgestelde richtlijnen opgesteld door GG&GD en de Keuringsdienst van Waren. Ook de strenge Hygiene- Arbeidsomstandigheden- en Milieucode van de ANBOS wordt nauwkeurig toegepast. De behandelingen zijn absoluut veilig te noemen en er wordt met hoogwaardige producten gewerkt. Veiligheid is zeer belangrijk. Team Estetica is lid van de Society of Permanent Cosmetic Professionals (SPCP), de Academy of Micropigmentation (AAM) en de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).

GEZONDHEIDSPROGRAMMA

Vitaliteits- en gewichtsbeheersingsprogramma
Ik ben coach van een erkend vitaliteits- en gewichtbeheersingsprogramma dat is ontwikkeld voor meer energie, vitaliteit en een blijvende gewichtsbeheersing. Dit programma kan voor veel mensen het antwoord zijn op de vraag waarom hun lichaam niet zo functioneert als zij zich zouden wensen. Ik maak deel uit van een team met als doel mensen bewust te maken van een gezonde leefstijl in de breedste zin van het woord.
Wat maakt dit vitaliteits- en gewichtbeheersingsprogramma zo uniek? De opzet hiervan is dat het in 42 dagen stapsgewijs een goed inzicht leert geven in uw eigen stofwisseling en hoe u bewuste keuzes kunt gaan maken, passend binnen uw eigen leefstijl. Leest u hier verder over de opbouw van dit programma.

Hoogwaardige voedingssupplementen
Er wordt in de praktijk ter ondersteuning o.a. gewerkt met hoogwaardige voedingssupplementen met een officiële claim: "De supplementen, vitaminen en mineralen zijn de enige ter wereld die afkomstig zijn van planten verbouwd, geoogst en verwerkt in vier natuurvriendelijke boerderijen in Californië, Washington State, Mexico en Brazilië. Er worden geen schadelijke pesticiden, onkruidverdelgers of kunstmest gebruikt, maar de natuur doet het werk. Het resultaat? De volledige zekerheid van de kwaliteit gedurende het gehele productieproces en dus supplementen boordevol met het goede uit de natuur."

Klik hier voor meer informatie > www.lerenvoorjegezondheid.nl


Wij werken met o.a. Laneche en Webcos